Vi har valgt at koncentrere indsatsen på Maslows behovspyramide, McGregors teori om X og Y mennesker, hygiejneteorien, læringszoner og læringssituationer samt single-loop og double-loop. Vi har dermed afgrænset os fra alle andre teorier, da det vil være for omfattende at behandle disse i nærværende artikel. Endvidere giver en artikel af denne størrelse os ikke mulighed for at gå i dybden med nogen af teorierne, men vi har vurderet, at kvaliteten af artiklen vil øges ved denne fremgangsmåde, frem for kun at kigge på én enkelt teori.

Vi har endvidere afgrænset os fra alle andre problemstillinger i GA  A/S, end de i problemformuleringen anførte, ligeledes med den begrundelse, at alt andet vil være for omfattende at behandle i nærværende artikel.

Da der er tale om særdeles følsomme oplysninger, også internt i selskabet, vil alle oplysninger fremkomme ved interviews med AA.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg